Operator Extrusion in 5-ploegen

Wil jij deel uit maken van een duurzaam bedrijf en meewerken aan een circulaire toekomst en daarmee een oplossing bieden voor de plastic soep?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een betrokken collega die op een veilige manier circulaire plastics gaat produceren die aan specifieke kwalitatieve en kwantitatieve eisen moeten voldoen. Als Operator Extrusion rapporteer je aan de Shift Supervisor.

Jouw uitdaging

Als Operator Extrusion ben je verantwoordelijk voor het bedienen, controleren en instellen van de extrusie installaties ten behoeve van de productie van hoge kwaliteit polypropyleen en polyethyleen. Je ondersteunt daarbij de Shift Supervisor en de Operator Extrusion/Troubleshooter bij de procesvoering. Je verhelpt daarbij kleine storingen en begeleidt waar nodig de storingsdienst. Bij het veiligstellen van een machine voor onderhoud hanteer je Lockout/Tagout procedures. Je interpreteert en evalueert de productiedata en verricht waar nodig alle in de productieafdeling voorkomende werkzaamheden zoals het aan- en afvoeren van materialen, het voorbereiden van de werkzaamheden en de montage van apparatuur. Je bent medeverantwoordelijk voor de verbetering en innovatie van de productieprocessen en voert technische inspectiewerkzaamheden uit. Je denkt mee over het steeds verbeteren van de procedures en instructies om te komen tot een betere beheersing van de veiligheids-, Arbo- en milieu-aspecten.

Jouw profiel

Om deze veelzijdige functie goed te kunnen vervullen vragen wij het volgende:
• Een technische afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau, bij voorkeur richting mechanische techniek, werktuigbouwkunde of Vapro B;
• Voldoende aantoonbare kennis en werkervaring met extrusie processen;
• Goed inzicht in productie -en ervaring met verbeterprocessen;
• In staat om op een veilige wijze technische onderhoudswerkzaamheden uit te voeren;
• Kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift;
• Bereidheid om te werken conform een 5 ploegenrooster;
• VCA certificaat is een pré.

Jouw competenties

Samenwerken, vakinhoudelijke kennis en vaardigheden, effectief communiceren, probleemoplossend vermogen zijn basiscompetenties binnen deze functie welke benodigd zijn. Verder zijn veiligheidsbewustzijn, kostenbewustzijn, kwaliteitsbewustzijn en capaciteitsbewustzijn organisatie brede competenties welke zeer belangrijk zijn binnen QCP. Voor deze specifieke vacature geldt verder dat je zowel energiek, gedreven, gedisciplineerd als stressbestendig bent.

Ons aanbod

Wij bieden een innovatieve en uitdagende baan in een moderne plant bij een organisatie die heel bewust een bijdrage levert aan een schonere wereld door zowel energiebesparing als vermindering van de wereldwijde CO2 uitstoot. Wij bieden daarnaast veel mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en groei in een open en uitdagende sfeer. Daarnaast bieden wij bij deze functie passende, marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Neem voor meer informatie contact op met Mike Bisschops (HR-Manager) via telefoonnummer 088 6000 516 of mail je vraag naar mike.bisschops@qcpolymers.com

Wil je direct solliciteren op deze functie? Mail dan jouw CV en een heldere motivatie, o.v.v. ‘Sollicitatie – Operator Extrusion”, naar mike.bisschops@qcpolymers.com