Operator Packing in (verschoven) dagdienst

Wil jij deel uit maken van een duurzaam bedrijf en meewerken aan een circulaire toekomst en daarmee een oplossing bieden voor de plastic soep?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een betrokken collega voor het verpakken van het gereed product op dusdanige veilige wijze dat deze aan specifieke kwalitatieve en kwantitatieve eisen voldoet. Als Operator Packing rapporteer je aan de Shift Supervisor.

Jouw uitdaging

Als Operator Packing ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig opstarten van en het uitvoeren van bedieningswerkzaamheden aan de verpakkingslijn, volgens instructies en kwaliteitsnormen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van ombouw en onderhoudswerkzaamheden en het verhelpen van operationele storingen. Je verricht daarbij alle noodzakelijke administratieve handelingen en verwerkt en interpreteert de bijbehorende formulierenstroom. Verder voer je kwaliteitscontroles uit om de product kwaliteit te waarborgen. Tenslotte ben je flexibel inzetbaar en vervang je de Operator Warehousing Outbound  waar en wanneer noodzakelijk en denkt je innovatief mee op het gebied van kostenbesparing en kostenbewustzijn.

Jouw profiel

Om deze veelzijdige functie goed te kunnen vervullen vragen wij het volgende:

  • Tenminste LBO werk- en denkniveau in een technische richting;
  • Affiniteit met productieprocessen;
  • Goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift in de Nederlandse taal en bij voorkeur enige kennis van de Engelse en Duitse taal;
  • Technisch inzicht en bereidheid tot leren;
  • Bereidheid om te werken binnen een 2 ploegenrooster;
  • VCA-certificaat is een pré;
  • Geldig heftruckcertificaat is een vereiste.

Jouw competenties

Samenwerken, vakinhoudelijke kennis en vaardigheden, effectief communiceren, probleemoplossend vermogen zijn basiscompetenties binnen deze functie welke benodigd zijn. Verder zijn veiligheidsbewustzijn, kostenbewustzijn, kwaliteitsbewustzijn en capaciteitsbewustzijn organisatie brede competenties welke zeer belangrijk zijn binnen QCP. Voor deze specifieke vacature geldt verder dat je zowel energiek, gedreven, gedisciplineerd als stressbestendig bent.

Ons aanbod

Wij bieden een innovatieve en uitdagende baan in een moderne plant bij een organisatie die heel bewust een bijdrage levert aan een schonere wereld door zowel energiebesparing als vermindering van de wereldwijde CO2 uitstoot. Wij bieden daarnaast veel mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en groei in een open en uitdagende sfeer. Daarnaast bieden wij bij deze functie passende, marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Neem voor meer informatie contact op met Mike Bisschops (HR-Manager) via telefoonnummer 088 6000 516 of mail je vraag naar mike.bisschops@qcpolymers.com

Wil je direct solliciteren op deze functie? Mail dan jouw CV en een heldere motivatie, o.v.v. ‘Sollicitatie – Operator Extrusion”, naar mike.bisschops@qcpolymers.com