Project – Process Engineer

Wil jij deel uit maken van een duurzaam bedrijf en meewerken aan een circulaire toekomst en daarmee een oplossing bieden voor de plastic soep?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een betrokken collega die als Project – Process Engineer aan de slag gaat met het optimaliseren van onze installaties en bijdraagt aan een ambitieuze werkomgeving. Als Project – Process Engineer rapporteer je aan de QESH Manager.

Jouw uitdaging

Als Project/Process Engineer ben je verantwoordelijk voor het monitoren en analyseren van onze bestaande waterzuiveringsinstallatie. Je geeft 2e lijns ondersteuning bij storingen en werkt aan optimalisaties van de installatie. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van projecten aan installaties en geef je 2e lijns ondersteuning op het gebied van werkinstructies, verhoging van de productiviteit en veiligheid.

Jouw profiel

Om deze veelzijdige functie goed te kunnen vervullen vragen wij het volgende:
– Je bent HBO/ WO opgeleid;
– Je hebt gestudeerd in de richting van Chemische Technologie, Werkbouwkunde of vergelijkbaar;
– Je hebt aantoonbare kennis en werkervaring met industriële processen, goed inzicht in productie- en ervaring met verbeterprocessen;
– Je hebt ervaring met projectmatig werken;
– Je beheerst de Nederlandse, Engelse (en pré Duitse taal) in woord en geschrift.

Jouw competenties

Analyserend en conceptueel vermogen, samenwerken, vakinhoudelijke kennis en vaardigheden, effectief communiceren en probleemoplossend vermogen zijn basiscompetenties binnen deze functie.

Verder zijn veiligheidsbewustzijn, kostenbewustzijn, kwaliteitsbewustzijn en capaciteitsbewustzijn organisatiebrede competenties welke zeer belangrijk zijn binnen QCP.

Voor deze specifieke vacature geldt tevens dat je zowel energiek, gedreven, gedisciplineerd als stressbestendig bent.

Ons aanbod

Wij bieden een innovatieve en uitdagende baan in een moderne plant bij een organisatie die heel bewust een bijdrage levert aan een schonere wereld door zowel energiebesparing als vermindering van de wereldwijde CO2 uitstoot. Wij bieden daarnaast veel mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en groei in een open en uitdagende sfeer. Daarnaast bieden wij bij deze functie passende, marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Neem voor meer informatie contact op met Hanne Tillmans (HR-Manager) via telefoonnummer 088 6000 516 of mail je vragen naar hanne.tillmans@qcpolymers.com
Wil je direct solliciteren op deze functie? Mail dan jouw CV en een heldere motivatie, o.v.v. ‘Sollicitatie – Project/proces Engineer”, naar hanne.tillmans@qcpolymers.com