Greentom

's werelds eerste 100% groene kinderwagen van Moplen QCP PP

Een klein jaar nadat QCP gestart was met het aanbieden van duurzamere oplossingen door het aanbieden van QCP™ PP en HDPE, klopt Bart Bost, oprichter van Greentom aan.

Bart’s visie om van een wereld een betere plek te maken, maar ook een groenere wereld door goed ontworpen, slimmere en groenere producten heeft geleid tot het oprichten van Greentom.
Bart, een industrieel ontwerper met veel ervaring in de kinderwagen industrie, gevoed door zijn frustratie en ongeloof door het ongebreidelde gebruik van natuurlijke grondstoffen en complexe productieprocessen hebben hem doen besluiten het anders te doen.

Een intensieve periode van onderzoek, experimenteren en testen begon. Het resultaat; ’s werelds eerste 100% duurzame kinderwagen. Duurzaam door het gebruik van gerecycled materialen voor het frame (gerecyclede PP) en de stoffen (gerecyclede PET flessen), gemonteerd in Maastricht en volledig recyclebaar.

De samenwerking tussen QCP en Greentom heeft geleid tot de productie van duurzamere kinderwagens van Moplen QCP PP, gecombineerd met het toenemende besef en vraag naar duurzamere producten leidt tot een groenere wereld voor iedereen.

© QCP